Cautare

5700 de rezultate pentru "stri neptun 24 octombrie 2013 video" (4.93 secunde)
Scoateti un act juridic constitutional si eu ma duc la Neptun, la plaja Presedintele Traian Basescu a afirmat ca, in momentul in care Parlamentul va adopta un act juridic care sa fie constitutional si care sa prevada ca premierul trebuie sa mearga la Bruxelles, atunci el ii va transfera tot ceea ce stie primului-ministru.
Vama Veche si Costinesti au fost preferatele tinerilor, dar turistii au facut cozi si la intrarea in Neptun, Olimp sau Jupiter.
Pentru fapte precum neintocmirea raportului de gestiune, inexistenta unor documente contabile justificative, neinregistrarea pe casele de marcat sau inexistenta casei de marcat, au fost amendate contraventional restaurante, baruri, cluburi si fast-fooduri precum Rosemarie si Club Temple din Neptun, Crama Murfatlar tot din Neptun, Venus Holiday 2000 si altele.
Pitita undeva pe lista, SC Holiday Club Neptun SA are doar putin peste 85 milioane lei datorii la stat.
Cele mai numeroase "santiere" de pe litoralul sudic sunt, in prezent, in statiunile Olimp si Neptun, insa si la Saturn exista imobile in constructie, ba chiar unele dintre cele mai "generoase" din punctul de vedere al lipsei de respect fata de trecatori:
De exemplu, la Campingul "Elodie" din Jupiter, fiecare turist achita 10 lei pentru campare si 4 lei pentru autoturism (paza este asigurata 24 de ore din 24) in cost fiind incluse si de mai multe facilitati - energie electrica, grupuri sanitare cu cabine de dus individuale, club cu televizor si cablu, un loc special pentru joaca celor mici, spatii pentru servit masa, serviciu de receptie permanent, in care sunt informati, primesc sau expediaza corespondenta si isi pot pune la adapost obiectele de valoare.
In perioada 30 august-3 septembrie, in statiunea Neptun se deruleaza cea de a XXXVII-a editie a Targului de marfuri textile si incaltaminte "TEXIN".
In perioada 2002-2003 fratii Ioan si Viorel Micula au achizitionat, in urma unor licitatii - despre a caror legalitate s-a discutat foarte mult la vremea respectiva - 12 hoteluri in statiunile Mamaia (complexul Unirea, Patria si National) si Neptun- Olimp (hotelurile Banat, Romanta, Craiova, Slatina, Caraiman, Prahova, Terra, Balea si Clabucet).
Cele mai cautate locatii sunt in continuare cele din statiunea Neptun si Costinesti, in fiecare fiind inregistrati peste 18.000 turisti.
Noul centru multifunctional va furniza servicii unitatilor turistice din Mangalia, Venus, Jupiter, Olimp, Neptun, in partea romana a litoralului si in Albena si Nisipurile de Aur, in Bulgaria.
Situata foarte aproape de Neptun, Olimp este o statiune relativ noua (1972), cu un ansamblu arhitectural ultramodern.
*Neptun - Hotel Miorita - telefon: ... Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche. *Costinesti - sediul BTT - telefon:
Neptun-Olimp S.A.
Hotel Cleopatra 4* din Saturn dispune acum de 554 de locuri, repartizate in 253 de camere duble si 24 de apartamente, de un SPA elegant si de o sala de conferinte cu o capacitate de100 de locuri. ... Narcis din statiunea Saturn, Vraja Marii si Neptun din Eforie Nord.
O echipa a TVR a fost trimisa la Neptun, pe banii contribuabililor, pentru ca Basescu sa-si poata lansa mesajul fara sa piarda o zi de concediu.
Voyager 1 si Voyager 2 au survolat deja planetele Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si 48 dintre satelitii acestora. ... Misiunea initiala a acestora era de a studia planete ca Jupiter, Saturn, Uranus si Neptun, sarcina indeplinita in 1989.
Insa, dupa ce in 1992 a fost descoperita curtea din spate a sistemului nostru solar, asa-numita centura Kuiper (centura de asteroizi si comete ce inconjoara sistemul solar, extinzandu-se dincolo de orbita planetei Neptun), plina de obiecte transneptuniene, fosile vii ale zorilor sistemului nostru solar, interesul a crescut si NASA a acceptat sa trimita o misiune si spre Pluto si anturajul ei de 5 sateliti naturali.
- Eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 are loc in Capricorn, semnul cel mai aglomerat, in care, pe langa Saturn, Pluton, Luna Neagra si Nodul Sud, se gasesc si Mercur (intre 5 si 24 ianuarie) si Soarele (pana la 21 ianuarie).
Vilele din Neptun sunt ca un miraj pentru seful statului, pentru sefii celor doua Camere ale Parlamentului, pentru persoane importante sau mai putin importante dar care au relatii sus-puse.
Nu mai este sef la Neptun, nu mai invarte protocoalele. ... A stiut el omul sa-si faca afacerile si fara sa fie organizator de treburi pe la Neptun.
google-analytics.com